تبیین"انقلاب اسلامی"

تبیین تفکر و راهبردهای انقلاب اسلامی

تبیین"انقلاب اسلامی"

تبیین تفکر و راهبردهای انقلاب اسلامی

تبیین"انقلاب اسلامی"

هوالحکیم
اهمیت تبیین
من این را به شما جوانانى که احساس مسئولیت میکنید، توى پرانتز عرض میکنم که تبیین خیلى اهمیت دارد. در مبارزات اسلامى، در همه حال تبیین - بیان واقعیت و رساندن واقعیت؛ تبلیغ، بلاغ - خیلى اهمیت دارد و این را نباید از دست داد...
بله، روش اسلامى همین است. روش اسلامى تبیین است و همین تبیین‌ها موجب شد که انقلاب اسلامى بر بسیارى از این پیش‌زمینه‌هاى تاریخى و تربیتهاى غلط فائق بیاید و فائق آمد.
"امام خامنه ای"۸۷/۲/۱۴

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

آخرین نظرات
  • ۹ بهمن ۹۳، ۱۶:۲۱ - سید علی روح الامین
    عالی بود

خانه ملت یا ستاد تبلیغات؟!

تبیین | سه شنبه, ۷ خرداد ۱۳۹۲، ۰۷:۳۶ ق.ظ

حمایت علنی بیش از 140 نماینده مردم در مجلس از یکی از نامزدهای ریاست جمهوری و بدتر از آن فعالیت های تبلیغاتی این تعداد از نمایندگان در شهرهای خود برای نامزد مذکور، عملا 'خانه ملت' را با آن همه وظایف و کارهای حساس به ستاد انتخاباتی این نامزد انتخابات تبدیل کرده است.


شبکه ایران /  زمانی اگر چند نماینده مجلس از روی انصاف به قدردانی از خدمات دولت های نهم و دهم می پرداختند، از سوی برخی از مخالفان دولت با اتهام به فراموشی سپردن وظیفه نمایندگی مردم و سنگ دولت را به سینه زدن محکوم می شدند.

امروز با فرارسیدن موسم دور جدید انتخابات ریاست جمهوری، افزون بر نیمی از نمایندگان مجلس از جمله طیف مخالفان خدمت رسانی های دولت به مردم، همانهایی که قبلا نمایندگان حامی خدمات دولت احمدی نژاد را 'وکیل الدوله' می نامیدند، از نامزدی یکی از کاندیداهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اعلام حمایت می کنند.
حامیان این نامزد انتخابات درمجلس همان کسانی هستند که چشم به روی 'خدمات نقد' دولت های نهم و دهم بسته و از 'وعده های نسیه' فردی حمایت می کنند که معلوم نیست چه نتیجه ای در انتخابات برایش رقم بخورد ؛ نامزدی که در انتخابات سال 84 حرفی برای گفتن نداشت ودر انتخابات 88 نیز توان رقابت با احمدی نژاد را در خود ندید.
حمایت علنی بیش از 140 نماینده مردم در مجلس از یکی از نامزدهای ریاست جمهوری و اخباری مبنی بر دیدار قریب الوقوع آنان با این نامزد انتخاباتی و بدتر از آن فعالیت های تبلیغاتی این تعداد از نمایندگان در شهرهای خود برای نامزد مذکور، عملا 'خانه ملت' را با آن همه وظایف و کارهای حساس و خطیرش به ستاد انتخاباتی این نامزد انتخابات تبدیل کرده است.
روی آوردن این تعداد 'وکیل الرعایا' به سمت حمایت از یک نامزد انتخابات ریاست جمهوری در شرایطی است که مجلس این روزها حساس ترین روزهای کاری خود در طول سال یعنی رسیدگی به لایحه بودجه را سپری می کند.
غفلت تکیه زنندگان به کرسی های سبزخانه ملت از وظایف خطیرنمایندگی مردم و قانونگذاری و پرداختن آنها به تبلیغات مستقیم برای کاندیدای خاص، مصداق روش تبدیل وکیل الرعایای مدعی دیروز به وکیل الدوله های امروزی است با این تفاوت که این وکیل الدوله ها از دولتی حمایت می کنند که هنوز انتخاباتی برای تعیین رییس آن برگزار نشده است و سعی دارند از ظرفیت بهارستان برای فرستادن نامزد مورد نظر به پاستور بهره برداری کنند.
نکته تأمل برانگیز اینجاست، نمایندگانی که با مشاهده نتایج فعالیت ها و خدمات دولتهای نهم و دهم، از روی انصاف و به نمایندگی از مردم از این خدمات قدردانی می کردند ، وکیل الدوله خوانده می شدند اما امروز برخی نمایندگان بدون آنکه دولت جدیدی تشکیل شده باشد، از هم اکنون در ردای وکیل الدوله هایی شش دانگ ظاهر شده اند به این امید که دولت آینده هم حمایت امروز نمایندگان را قدر بداند.

 

  • تبیین

مجلس

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی